Nieuwe update 23/02/2018

Onze 3-maandelijke update staat online

Op 23 februari 2018 werden de meest recente ontwikkelingen van de laatste maanden online gezet voor onze klanten. Dit nadat deze intern onze strenge test- en kwaliteitsprocedures hadden doorlopen.

We luisteren altijd naar de feedback van onze klanten en gebruiken deze om te bepalen welke functies we verder uitwerken.

Wat is er voornamelijk veranderd?

  • Een erg grote verbetering van snelheid op heel wat plaatsen. Er werd technisch heel wat herwerkt om Rent Expert sneller te laten werken.
  • De layout is gemoderniseerd en veel kleurrijker geworden. De applicatie is nu niet enkel functioneel heel volledig. Het wordt ook veel aangenamer om deze te gebruiken.
  • Sommige flows zijn licht aangepast om het geheel logisch en gebruiksvriendelijk te houden. Bij elke nieuwe versie worden er nieuwe functies toegevoegd en wij waken er over dat het geheel gemakkelijk te begrijpen blijft.

Wat brengt de toekomst?

Onze planning voor de komende maanden zit goed vol, zodat we over een 3-tal maanden weer enkele mooie uitbreidingen kunnen aanbieden.

We zullen ook meer en meer mogelijkheden en rapporten op gebouwniveau gaan aanbieden. Momenteel zijn we nog erg op kavels en contracten gericht. We merken dat er meer en meer rentmeesters zijn die hele gebouwen beheren voor hun klanten.

Ook het bijhouden van attesten en bijlagen wordt grondig herwerkt. Steeds meer en meer attesten zijn noodzakelijk in het beheer van vastgoed. Het opvolgen hiervan kan binnenkort nog makkelijker vanuit Rent Expert.