Index@Work wordt Rent Expert

Een beetje historiek

Zeven jaar geleden besloten wij een indexatie-software “Index@Work” te bouwen. De functies waren simpel en duidelijk: indexatiebrieven genereren voor huurcontracten, zowel voor eigenaars als voor huurders.

Het programma werd vlot in gebruik genomen bij heel wat immokantoren in Vlaanderen en Brussel. We verfijnden de software op basis van de feedback van onze klanten en het eenvoudige pakket kon al snel elk type huurindexatie afhandelen.

En toen kwamen de uitbreidingen

Na een tijd vroeg één van onze klanten of we ook de huurgelden konden opvolgen, ze waren immers ook begonnen met rentmeesterschap. We werkten nauw samen met deze klant om te kijken hoe we het opvolgen van deze huurgelden konden doen. We deden dit toen nog niet door CODA bestanden te importeren, maar werkten rechtstreeks op de bankuittreksels van ING.

Nog wat later vroeg deze zelfde klant wat we konden doen om ook de huurgelden en commissies door te storten naar de eigenaars. Ook hier weer werkten we nauw samen en Index@Work kon SEPA bestandjes genereren om huurgelden door te storten naar eigenaars.

Elke maand kregen we nieuwe vragen: kunnen jullie communicatiemogelijkheden toevoegen? Kunnen jullie herstellingen opvolgen? Kunnen er afrekeningen gemaakt worden? In de loop van 2016 konden we stellen dat Index@Work een heel complete software was geworden voor rentmeesters. We herdoopten dit dan ook tot onze “renting” versie.

Beter product, betere naam

De naam “Index@Work” sloeg de dekking niet meer, maar we gaven het nooit prioriteit om dit aan te passen. Tot nu, begin 2018. Onze productnaam moest duidelijk maken dat we de hele huuradministratie doen, niet enkel huurindexaties.

Rent Expert is geboren. Een nieuw product? Niet echt, we bestaan immers al een hele tijd. Rent Expert gebruikt dus de jarenlange ervaring van -momenteel- meer dan 40 rentmeesters die onze software bijna dagelijks gebruiken.

De toekomst

Onze toekomstvisie wordt met deze nieuwe naam nog eens bevestigd: we willen de expert zijn op gebied van rentmeesterschap software.

We beseffen heel goed dat de tijd niet stil staat. Wetgevingen veranderen. Technische mogelijkheden worden uitgebreider. Eigenaars worden veeleisender. Steeds meer huurders kunnen goed overweg met technologie. Zelfs banken en overheden moderniseren. Dit zijn de trends die wij de komende jaren goed zullen opvolgen zodat Rent Expert een product blijft waar wij trots op zijn.

Samen met de hulp van onze trouwe klanten zorgen we er voor dat wij alle uitzonderingssituaties aankunnen, zodat u of uw personeel een hoop kostbare tijd bespaart en zodat u foutloos kan werken.

Kennismaken?

We omschrijven kort de mogelijkheden en functies op onze website, maar de beste kennismaking is nog altijd via een demo. Neem gerust vrijblijvend contact op om ons te leren kennen!